Musikere Musikk

Les om musikere og musikk

Liker du god musikk? Da har du kommet til rett side, for vi mener selvfølgelig at El Cuero og deres inspirasjonskilder er den beste musikken som finnes!

El Cuero er, til tross for navnet, et norsk band. De har holdt på noen år og gitt ut flere album som har fått veldig god kritikk. De er også ofte ute på turne, til store glede for en voksende gruppe fans. Det er faktisk slik at flere musikkjournalister har kåret dette norske bandet til det beste på konsertscenen. Her på denne siden kan du lese om bandets historie og se hva pressen har skrevet om dem. Vi vil legge ut mer informasjon om konserter og slikt, så snart vi har noe å komme med.

Inspirasjon

Alle blir inspirert av noe. Uansett hva du holder på med har du garantert en eller flere små og store inspirasjonskilder. Dette gjelder også El Cuero. På denne nettsiden finner du flotte artikler om noen av bandets største inspirasjonskilder, nemlig Bob Dylan, Tom Petty og Neil Young. Her kan du lese deres historie og finne ut mer om deres kunstneriske virke.

Lurer du på hva musikken som El Cuero spiller kalles? Navnet er americana. Dette er kanskje ikke noe du har hørt om eller i det minste ikke har noe spesielt forhold til. Du har sikkert hørt musikken, men ikke visst at det fantes en sjanger som het nettopp americana. Vår artikkel retter opp dette hullet i kunnskapen din. Etter å ha lest denne vet du hva americana er og kjenner til noen av de største artistene på verdensbasis.

Visste du at Bonnie Raitt og Mumford & Sons fremfører det som kalles americana musikk? Vel, det gjør de altså og her kan du lese mer inngående om denne flotte artisten og et band i verdensklasse. Videre har vi også skrevet en artikkel om rock, da dette i bunn og grunn ikke hadde vært noe å lytte til for deg og meg om ikke rocken hadde kommet først.

Dette er altså nettsiden for deg som er interessert i musikk og som gjerne vil lære mer om det du hører på. El Cuero er at av Norges mange fantastiske band, og det er liten tvil om at du bør ta deg tid til å lytte til deres tekster, gjerne live. Etter å ha lest deg opp om gruppen og deres inspirasjonskilder samt fått en god dose musikkhistorie med på kjøpet, så vil du garantert sette enda større pris på det du lytter til!

Gi lyd fra deg!

Vi vil gjerne høre fra deg, spesielt dersom du har hørt eller ønsker å høre El Cuero. Fortell oss hva du synes, hvilket album og hvilke låter du liker best. Vi vil selvfølgelig også gjerne få vite hvorfor. Her på nettsiden ønsker vi å få et levende miljø for alle fans av denne typen musikk. Det kan kun skje om du engasjerer deg og gir lyd fra deg. Vi gleder oss til å diskutere sanger og tekster og, forhåpentligvis, møtes til konsert.

Dersom du har et eget band som spiller samme musikk som El Cuero er det også spennende å høre hva som var din inspirasjonskilde. Kanskje du skriver musikk selv eller tekster? Vi vil at du skal gi lyd fra deg. La oss sammen fremme americana musikken i Norge. Vi vet allerede at denne musikken er populær, men vi vil bidra til at den og El Cuero blir enda mer populære! Ved å lese denne nettsiden og engasjere deg sammen med oss, har vi allerede kommet et godt stykke på vei i å nå vårt mål!

Velkommen til el-cuero.com. Vi håper du hygger deg med kunnskapen og musikken!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *